Hoe het allemaal begon.

02_CharlotteDeVos_LQ-13.jpg

I consider myself very lucky

Twintig jaar geleden kwam ik als bij toeval in contact met energetisch werk. Als jonge topsporter had ik problemen met mijn gezondheid; moe, weinig fut, last van mijn rug en geboren met een aandoening aan beide heupen. Ik werd geadviseerd om te stoppen met sporten. Maar hockey was mijn leven en het enige wat ik toen écht leuk vond, dus stoppen was geen optie.

Op dat moment ben ik in aanraking gekomen met de wereld van de preventieve en energetische geneeskunde om mijn lichaam weer in topvorm te krijgen. Op korte tijd maakt ik fantastische sprongen en de rest van mijn hockeycarrière ben ik blessurevrij gebleven en nam ik deel aan de Olympische Spelen in Londen. Dit was het begin van mijn pad als energetisch therapeut en healer.

Naast de ontdekkingsreis van mijn lichaam, moest ik na mijn sportcarrière ook echt op zoek naar mezelf. Ik had geen idee wie ik was, wat me gelukkig maakte en wat ik echt wilde in dit leven. De laatste 10 jaar lag mijn focus dan ook vooral op het vinden van mezelf, een reis naar binnen, die is geresulteerd in een nieuw leven waar ik nooit van had durven dromen. Ik ben natuurlijk nog altijd onderweg, maar ik weet nu dat het alleen maar mooier zal worden.

Ik zie mezelf in de eerste plaats als een ervaringsdeskundige. Alles wat ik deel met mensen, heb ik uitvoerig op mezelf getest en ik deel alleen datgene waar ik zelf in geloof. Daarom deel ik heel graag mijn visie op gezondheid en een gelukkig leven; ik geloof dat we als mens en oneindig potentieel hebben en daarom wil ik mensen helpen om meer in zichzelf te geloven, hun eigen gezondheid in handen te nemen en hun droomleven te creëeren.

Mijn passie voor voeding, beweging, ademhaling, mindset, spiritualiteit en eigenlijk alles wat met ons bestaan te maken heeft is wat mij elke dag drijft. Als energetisch therapeut kijk ik niet alleen naar het fysieke lichaam van de mens, maar worden ook de emotionele, mentale en energetische aspecten in beschouwing genomen. Het komt er eigenlijk op neer dat als je de kwaliteit van jouw energetisch lichaam kunt optimaliseren, je jouw realiteit een facelift geeft en dingen doet, voelt en ervaart waarvan je niet dacht dat ze mogelijk waren.

Na jarenlang oefenen, studeren en ervaring opdoen in binnen en buitenland deel ik nu heel graag mijn kennis met de wereld. Omdat de tijdsgeest nu juist is en we in een tijdperk van verandering leven waarbij we allemaal worden uitgedaagd om na te denken en onszelf te herontdekken in deze nieuwe wereld.

Als Soulwalker deel ik dan ook heel graag grote en kleine ervaringen die jou ondersteunen naar een gelukkig, gezond en bewust leven.

- Charlotte

Ik help jou heel graag verder op jouw pad.